Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ondersteund door achtergrond in telecommunicatie

Frigga ontwikkelt nieuwe generatie temperatuurmonitors

Frigga, een technische onderneming met ruim 14 jaar ervaring in de draadloze communicatie, maakt gebruik van technologische innovaties voor de ontwikkeling van een nieuwe generatie temperatuurmonitors. Het bedrijf bedient zowel de AGF- als farmaceutische sector en produceert daarnaast traditionele USB-recorders. Door de operationele draagbaarheid van de traditionele USB-recorders en de realtime draadloze thermometers te combineren, kan het bedrijf haar klanten een hoogwaardige gebruikerservaring bieden. 

Het opnametoestel van Frigga

Door de koelketen realtime zichtbaar te maken, helpt Frigga haar gebruikers verliezen te voorkomen en risico's in te perken. 

Product wordt gelanceerd tijdens Fruit Logistica Hongkong
Frigga zal voor het eerst deelnemen aan de Asia Fruit Logistica die van 5 tot en met 7 september 2018 gehouden wordt in Hongkong (Stand 5-5AO7).

Op donderdag 6 september zal het bedrijf tussen 10.00 en 13.00 uur haar nieuwe toestel aan het publiek presenteren in de Conference Hall (201C-2F).


Voor meer informatie:
Ryan Su
FRIGGA
+86 186 2189 2605
Publicatiedatum: