Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Pottenkijkers' op bezoek bij HAK

Afgelopen dagen zette groentenfabrikant HAK de fabrieksdeuren open voor consumenten om hen te laten zien en te laten ervaren hoe het nu echt zit met het houdbaar maken van groenten. Op de zogenaamde "Pottenkijkersdagen" konden de consumenten onder begeleiding van chef-kok Herman den Blijker doperwten volgen van het veld tot in de pot. Met onder andere alle aandacht voor het weckproces.
 
 
 
"Tijdens de HAK pottenkijkersdagen 2018 laten kok Herman den Blijker en HAK geïnteresseerde consumenten, via een fabrieksrondleiding en een workshop 'wecken', zien hoe doperwten vers van het veld in de pot komen en hoe het echt zit met houdbaar maken van groenten"
 
 
Publicatiedatum: