Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geen eekhoorn maar de postbezorger op heterdaad betrapt

Beveiligingscamera ontmaskert tomatendief

Toen een stel uit Montreal merkte dat hun zelf geteelde tomaten verdwenen, dachten ze dat een eekhoorn de boosdoener was. Vervolgens bekeken ze de beelden van hun beveiligingscamera en betrapten zij de postbode op heterdaad. 

Paula Habib vertelt dat ze tomaten teelt in hangmanden aan de voorzijde van haar huis in Mount Royal. In juni merkte ze dat er telkens tomaten verdwenen. Uit de beelden van de beveiligingscamera bleek naderhand dat de postbode zich minstens vier keer tegoed had gedaan aan de tomaten.


De Canadese postbezorger bleek ook van de aardbeien van de buren te hebben gesmuld. "Het is niet netjes van hem dat hij nooit opgebiecht heeft dat hij van onze tomaten heeft gegeten en dat ze lekker waren. Hij deed het gewoon," aldus Paula.

Habib vindt het niet nodig dat de postbode ontslagen wordt maar zou het wel op prijs stellen als hij zijn excuses aan zou bieden en een goedmakertje langs zou brengen, bijvoorbeeld in de vorm van een aardbeientaart of tomatensaus. 
Publicatiedatum: