Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweedaagse trip Agri Ladies naar Dublin

In 2008 werd de eerst Agri Ladies Day georganiseerd. Inmiddels zijn we tien jaar en minstens zo veel interessante, leerzame en gezellige excursies verder. Mooie gelegenheid voor een bijzondere editie. In samenwerking met Keelings in Dublin ligt er een mooi voorstel voor een tweedaags programma op donderdag 11 en vrijdag 12 oktober 2018. 

Op het programma staan onder ander een bezoek aan Keelings waar ceo Caroline Keelings een bedrijfspresentatie zal geven, gevolgd door een rondleiding over het bedrijf. Keelings is een Iers familiebedrijf dat is gespecialiseerd in fruit. Het assortiment omvat 'berries' en 'other fruit'. Tevens zullen we een bezoek brengen aan het distributiecentrum van Tesco. Onder voorbehoud staan een bezoek aan Microsoft en Bord Bia op het programma. Bord Bia is te vergelijken met het Voedingscentrum, maar dan de Ierse variant.

Daarnaast is er voldoende gelegenheid om met elkaar te netwerken. De kosten voor de excursie liggen rond € 330,- voor leden van GroentenFruit en € 400 voor niet-leden. De prijs is inclusief overnachting, vlucht, busvervoer ter plaatse, lunch en diner. Het voorbehoud m.b.t. de prijs is afhankelijk of de kosten voor vliegtickets veranderen tussen de tijd van onze aanvraag en definitief boeken. Inschrijven kan tot uiterlijk 13 juli i.v.m. het boeken van de vliegtickets. 

Voor meer informatie of aanmelden: 
Wilma van den Oever
GroentenFruit Huis 
Publicatiedatum: