Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Roadshow bij bedrijven

Klimaatcel gaat de weg op

Onderzoek doen naar lichtrecepten en aan de slag met LED-belichting in daglichtloze omgevingen klinkt misschien als best een stap, maar volgens het team van LED'S Research valt dat hartstikke mee. Met hun oplossingen willen ze dit soort activiteiten juist eenvoudig en toegankelijk maken. Om dat nog duidelijker te maken aan de markt, zetten ze dit najaar hun klimaatcel op een vrachtwagen en rijden langs bij geïnteresseerde bedrijven. Zo is snel en eenvoudig te zien wat er allemaal mogelijk is op gebied van licht, LED, vertical farming en onderzoek.



LED'S Research is ontstaan uit een samenwerking van Green Simplicity en Hortilux. Doelstelling van de joint venture is advies geven en het beschikbaar maken van effectieve onderzoeksoplossingen die makkelijk in gebruik zijn: geen doe-het-zelf bouwpakketten van verschillende leveranciers, maar plug-and-play oplossingen. "Dat maakt het eenvoudig om onderzoek naar LED-groeilicht te starten, op de eigen planten en onder het eigen dak", vertellen ze.



Vanaf september gaat het team dus de weg op in Nederland. Een volledig ingerichte klimaatcel is in een zeecontainer geplaatst en op een vrachtwagen geladen. Die maakt een rondje langs geïnteresseerde bedrijven. De container blijft op de trailer staan, is zelfvoorzienend qua energie en is volledig werkend. In 1,5 tot 2 uur kan iedereen die dat leuk vindt een kijkje komen nemen, en staat het team klaar om demonstraties te geven en vragen te beantwoorden.



Aanmelden voor de roadshow kan bij LED'S Research.

Voor meer informatie:
LED'S RESEARCH (e-mail)
www.leds-research.com