Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nino Venezia, Dutch Graphic Group:

"Een levertijd van drie tot vier weken voor etiketten is echt waanzin"

Tholen - Hoewel de verhuizing van de Dutch Graphic Group naar het nieuwe pand op Fresh Park Venlo al gepland stond, draaien de drukpersen nog altijd op de oude locaties in Venlo en Blerick. "Te druk", lacht Nino Venezia. "Ik kon het mijn klanten niet aandoen om de stekkers uit de drukpersen te halen en geen etiketten en steekkaarten te leveren. Dus we hebben de verhuizing even uitgesteld."

De activiteiten van de het familiebedrijf - ook zijn vrouw Anita en zonen Enzo en Gino zijn werkzaam binnen het bedrijf - zijn de laatste jaren verveelvoudigd. "We zijn van een regionale speler inmiddels uitgegroeid naar een landelijk opererend bedrijf. Grote leveranciers werken met levertijden van etiketten van drie tot vier weken. In de AGF-sector is dat echt waanzin. Wij kunnen door te schuiven in de productie als het moet binnen drie dagen leveren. Maar we zijn geen joker voor bedrijven die eenmalig wat nodig hebben", vertelt Nino.



"Dankzij die snelle levertijden hebben we alleen in het afgelopen jaar al zoveel nieuwe klanten binnengehaald. De omzet groeit niet, maar explodeert. En waar per 1 juli verschillende leveranciers de prijs van etiketten weer hebben verhoogd, doen wij daar niet aan mee. Dat kunnen we doen doordat we een familiebedrijf zijn, we hebben geen enkele overheadkosten. Onze klanten krijgen direct mij, Enzo of Gino aan de lijn."

Deze zomer gaan wel de machines vanuit de oude locatie in Venlo over, later dit jaar gevolgd door het machinepark vanuit Blerick. "Het is een droom die uitkomt dat we straks alle activiteiten in een pand gecentraliseerd hebben. Daarmee kunnen we een verdere efficiencyslag maken. In het afgelopen jaar hebben we al enorme stappen gezet met onze op LED-technologie gebaseerde drukpersen, maar vanuit het nieuwe pand zullen we nog meer noviteiten introduceren."

Voor meer informatie:
Nino Venezia
Dutch graphic group
Venrayseweg 114
5928 RH Venlo
T. +31 (0)77 - 399 96 40
F. +31 (0)77 - 399 96 49
nino@dutchgraphicgroup.com
www.dutchgraphicgroup.com