Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Robin Schiphorst is nieuwe Area Sales Manager bij ILIP

ILIP is altijd dicht bij haar klanten, ook op internationaal niveau. Het bedrijf uit de nabijheid van Bologna, dat onder de belangrijkste fabrikanten van thermoform plastic verpakkingen voor groente en fruit valt, heeft een nieuwe Area Sales Manager benoemd voor de regio Centraal, Noord en Oost Europa.

Dit is de Nederlander Robin Schiphorst, 49 jaar oud, afgestudeerd in Commerciele Economie en Handel. Hij doet zijn intrede bij ILIP na jarenlange ervaring bij diverse gerenommeerde internationale verpakkingsfabrikanten uit een vergelijkbare sector. "Deze nieuwe baan – zegt de heer Schiphorst na zijn benoeming – is een uitdaging die ik met groot enthousiasme heb aangenomen. Ik ben erg blij mijn ervaring te kunnen lenen aan een dynamisch bedrijf als ILIP".

Met de benoeming van Robin Schiphorst, zet ILIP het proces voort van internationalisering van haar directe handelsnetwerk, dat in de voorgaande jaren begonnen is in de regio Verenigd Koninkrijk. "De keuze om een Area Manager te hebben die woonachtig is in het Verenigd Koninkrijk, is uitstekend gebleken om fysiek en cultureel dichter bij de klanten te zijn en zo direct de marktontwikkelingen en -trends te signaleren en op te pakken" – zo becommentarieerde Roberto Zanichelli, Sales & en Marketing Directeur van ILIP – "Daarom gaan we door op de weg van de directe aanwezigheid, met professionele mensen afkomstig uit gebieden die voor ons strategisch zijn. Wij hebben Robin gevraagd en zijn blij dat hij 'ja' gezegd heeft. Hij heeft een profiel heeft dat voor ons compleet is en tevens een reeks competenties bevat die niet makkelijk te vinden zijn op de markt. Daarvoor bedanken wij hem graag en wensen wij hem succes met zijn werk".

Als Area Sales Manager zal Robin Schiphorst zich bezighouden met de versterking en verdere ontwikkeling van de marktpositie van ILIP, in de sector van het verpakken van groente en fruit.

Voor meer informatie:
ILIP

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018