Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SUNSET wint Innovatieprijs tijdens United Fresh Tradeshow

SUNSET heeft opnieuw een Innovation Award binnengehaald tijdens de United Fresh Tradeshow in Chicago. In de categorie voor het beste nieuwe groentenproduct won de Aloha-paprika van SUNSET van acht finalisten. Alle producten waren te bezichtigen in de Innovation Showcases tijdens de twee dagen durende United Fresh Tradeshow waarbij er door aanwezigen op ze gestemd kon worden.
 

 

"Het is altijd een eer om een prijs te ontvangen waarvoor wordt gestemd door onze collega's en de retailpartners die ons inspireren en uitdagen om nieuwe ideeën en nieuwe smaken op de markt te brengen," zei CEO Paul Mastronardi. "Het winnen van deze prijs geeft ons het vertrouwen dat we eigentijdse, innovatieve ideeën leveren die voldoen aan de behoeften van de consument."
 
Als onderdeel van hun Chef Inspired-collectie is de Aloha-paprika een unieke gestreepte paprika die net zo aantrekkelijk is voor het oog als voor de tong. De zoete smaak en mooie rode en oranje strepen maken het anders dan alle andere paprika's op de markt.
 
Mastronardi benadrukte weer de missie van SUNSET om hun retailpartners te helpen te blijven groeien door hun klanten steeds lekkere smaken te kunnen bieden. "We zullen onze retailers en consumenten blijven verbazen met opwindende, innovatieve producten, revolutionaire verpakkingen en vooral onverslaanbare smaken die mensen aanmoedigen om meer versproducten te eten en een gezonder leven te leiden."
 
SUNSET was een van de zeven winnaars van een Innovation Award tijdens de United Fresh Tradeshow.
 

Voor meer informatie: sunsetgrown.com

Publicatiedatum: