Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prominent voegt 36 hectare toe, totaalareaal nu 418 hectare

Mondial Group en Prominent samen verder

Per 1 juli 2018 zullen Prominent en de Mondial Group samen de toekomst in gaan. Beide partijen zijn gespecialiseerd in de teelt van tomaten en hebben eenzelfde visie op verkoop en samenwerking.

De Mondial Group, bestaande uit de bedrijven Van der Wel, Zadelaers Boogaert/Van Niel en Varekamp met een areaal van 36 hectare, gaat in op het verzoek van Prominent om te gaan samenwerken. Prominent bestaat momenteel uit 29 leden met 382 ha. Het gezamenlijke areaal komt daarmee op 418 ha.

Schaalvergroting
Beide partijen zijn ervan overtuigd dat schaalgrootte van belang is om de klanten op een optimale wijze te kunnen bedienen. "Kennisdeling, aanbodbundeling en innovatie zijn een must voor een toekomstbestendige tuinbouw. Ook hiervoor is samenwerken van belang."

Het Prominent verkoopteam van DOOR zal vanaf maandag 2 juli de verkoop van het geheel voor haar rekening nemen. "Het commerciƫle team ziet de samenwerking, waarbij het Mondial merk zijn positie in de markt zal behouden, ook als een zeer positieve ontwikkeling."

Bestuur en leden van Mondial Group en Prominent zijn verheugd dat ze deze stap nemen en zien de samenwerking en de toekomst met vertrouwen tegemoet. "Lopende afspraken worden vanzelfsprekend gerespecteerd en daarna waar mogelijk binnen Prominent gecontinueerd."

Publicatiedatum: