Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Lancering biologische koude, kant en klare soepen

Souping wordt wereldwijde trend

Bij het Deense Tasteful Foods uit Kopenhagen draait het allemaal om de inkoop van smakelijk bestsellers om deze op de Scandinavische markt te introduceren en dat allemaal via 'souping'. Het bedrijf heeft aangekondigd koude, kant en klare soepen te lanceren die 100% biologisch en plantaardig zijn.

"We kwamen op het idee omdat 'souping' al een wereldwijde trend aan het worden is. Het is een handige manier om een gezonde maaltijd bij je te hebben en omdat ons bedrijf draait om kant en klare voeding, was dit een logische stap voor ons," zegt CEO Anders Christensen.



Volgens een recent artikel uit de New York Times is 'souping' het nieuwe 'juicing'. Het is een geweldig alternatief voor mensen die vonden dat juicing te moeilijk was en souping geeft een gemakkelijker detox dan fruitsap. Diëtiste Despina Hyde zegt hierover: "Detoxen met soep komt neer op minder suikers omdat er meer groenten en complexe koolhydraten gebruikt worden in vergelijking tot fruitsap. Er zitten ook meer vezels in, wat goed voor de gezondheid is."

Anders meldt dat ze wilden komen met spannende nieuwe smaken en niet alleen met een traditionele koude soep als gazpacho. De lijn bestaat uit de volgende smaken:
  • Zoete aardappel, kokosnoot, kurkuma, mango
  • Tomaat en goji bessen
  • Kroten, peer, kokosnoot
"We starten met verschillende Deense firma's en zijn in gesprek met retailers in de rest van Scandinavië. De soepen krijgen onze nieuwe merknaam GRÖNT, die we gaan gebruiken voor onze hele lijn plantaardige producten," besluit Anders.

Voor meer informatie:
Anders P. Christensen
Tasteful Foods
Tel: +45 53633084
Email: apc@tasteful.me
tasteful.me
Publicatiedatum: