Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Marktinformatie Flandria

Aanvoer broccoli stabiel, prijzen licht gestegen

Andijvie (grove en krul) wordt verkocht aan gedaalde prijzen. IJsbergsla : een ruim aanbod werd aan voordelige prijzen verkocht. Het aanbod van witloof blijft overzichtelijk. De vraag viel terug door het warme weer. Prijzen zijn gehalveerd. Een grote aanvoer van venkel werd aan stabiele, eerder voordelige prijzen verkocht. De productie piekt voor alle sorteringen van tomaten! Prijzen zijn normaal voor de tijd van het jaar. Een ruim aanbod van courgettes werd erg voordelig aangeboden. Er is ruime aanvoer van alle kleuren paprika. Rood en geel daalden in prijs, groen werd duurder.

Duurder
Een overzichtelijk aanbod van serrekropsla blijft sterk geprijsd. Veldsla is er ook volop aan hoge prijzen. Door de droogte is de productie van bloemkool verstoord. Prijzen blijven hoog! De aanvoer van broccoli verloopt stabiel, prijzen licht gestegen! De aanvoer van jonge prei is overzichtelijk. Prijzen zijn stevig! De aanvoer van groene selder is overzichtelijk: serre wordt aangevuld met vollegrond. Prijzen worden nog goed ondersteund. Licht gestegen prijzen voor een overzichtelijke aanvoer van spinazie. Een topaanvoer van komkommers werd aan verhoogde prijzen verkocht. Grote volumes aubergines werden aan fors gestegen prijzen vermarkt. Het assortiment breidt uit: boterbonen, tuinbonen, snijbonen,.. Prijzen zijn normaal tot stevig te noemen.

Aardbeien
Aardbeien werden duurder omwille van een kleinere aanvoer.

Bron: LAVA nieuwsbrief
Publicatiedatum: