Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Strijd tegen het kennistekort in verpakken

22 nieuwe gediplomeerde NVC Verpakkingskundigen

Tweeƫntwintig nieuwe verpakkingsdeskundigen zijn opgenomen in het Register NVC Verpakkingskundigen, dat inmiddels 650 namen telt. De bedrijfsstudenten werden opgeleid door het NVC Nederlands Verpakkingscentrum. NVC Verpakkingskundigen leveren een essentiƫle bijdrage aan de ontwikkeling van het verpakken wereldwijd, zowel in het bedrijfsleven als bij overheidsinstanties en onderzoeksinstituten.



De examens worden afgenomen door de onafhankelijke Stichting NVC Examens onder toezicht van de Stichting Examenkamer. De Diploma's zijn internationaal gekarakteriseerd in termen van het European Qualifications Framework for Life Long Learning EQF met niveau EQF5 en EQF6. Op basis hiervan weten internationale opererende bedrijven (retailers, fabrikanten, leveranciers van verpakkingen, etc.) beter welke verpakkingsprofessionals het gewenste niveau hebben. Dat helpt bij het aantrekken en vasthouden van gekwalificeerd personeel.
Verpakkingsprofessionals vergroten met verwijzing naar het onafhankelijke examen en het EQF-niveau van het resulterende diploma hun inzetbaarheid op de internationaliserende en flexibiliserende arbeidsmarkt.

Voor meer informatie
NVC
Oscar Faber
T: +31-(0)182-512411
www.nvc.nl
Publicatiedatum: