Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vak Event Groente & Fruit helden zit erop

Tholen - De eerste editie van VEG., het Vak Event Groente & Fruit helden is donderdagavond groentenrijk afgesloten met een barbecue met uitsluitend groenten en fruit, muzikale klanken van violiste, dj en producer Katya Gabeli. De organisatie kijkt terug op twee kleurrijke dagen in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam vol inspiratie vanuit uiteenlopende invalshoeken.




Exhibition manager Raymond Siliakus: "Anderhalf jaar geleden startte het idee voor een vakevent voor de AGF-wereld. Samen met Founding Partners uit de branche hebben we dit verder vormgegeven. Er zijn zoveel mooie producten met een verhaal, van heel dichtbij en bekend tot ver weg en vergeten. Die verdienen een podium en dat is VEG. Onze droom was een event dat alle zintuigen prikkelt en dat is gelukt. We hebben een grote diversiteit aan bezoekers gezien, van groentenspecialisten tot horecaondernemers en zorgprofessionals." Kortom: een nieuw initiatief in de AGF-wereld met een nieuwe insteek op een nieuwe locatie. Op beide dagen was er een divers programma met sprekers die nieuwe initiatieven en inzichten deelden waarbij radiopresentatrice Margreet Reijntjes optrad als dagvoorzitter.

Benieuwd wie er allemaal waren op VEG.? Klik hier voor de fotoreportage