Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwde champignonlijn

Monterey Mushrooms, een grote champignonteler in Californië, heeft een nieuw label voor al hun verse champignons geïntroduceerd. Na rijp beraad over welke informatie het label zou moeten bevatten en de look van het label werd een nieuw label ontworpen. Deze nieuwe look zal gebruikt worden voor de hele lijn verse champignons van Monterey.

"Het nieuwe design toont frisse, heldere kleuren, productvermelding en een gemakkelijk te lezen voedingstabel," zegt Lindsey Roberts van Monterey Mushrooms. "Klanten willen verse producten duidelijk zien en willen weten wat ze met de inhoud kunnen doen."




Het bedrijf zegt dat ze hun merk beter willen afstemmen wat betreft consistentie in kleuren, informatieverschaffing en andere zaken. "Het nieuwe ontwerp was ook een gelegenheid om over de hele lijn eenheid te brengen wat betreft kleuren, achtergronden, nettogewicht en land van herkomst."

Hulp bij het onderscheiden van producten
Een van de overwegingen van Monterey Mushrooms om te restylen was de feedback die ze kregen van klanten. Roberts vertelt dat consumenten gemakkelijker de verschillende producten wilden herkennen en dat dit met de nieuwe labels goed lukt.



"Het proces bood de gelegenheid om een consistente look aan onze hele lijn verse champignons te geven," zegt ze. "We hoorden van verschillende klanten dat ze moeite hadden met het onderscheiden van onze verschillende producten. Met de nieuwe labels zijn de verschillen duidelijker te zien."

De vernieuwingen vloeiden voort naar de verpakkingen zelf. "We verpakken alle verse champignons in een zwarte, gerecyclede tray," zegt Roberts. De nieuwe labels zijn al onderweg naar de schappen van de retailers.

Voor meer informatie:
Lindsey Roberts 
Monterey Mushrooms, Inc.
Tel: +1 (800) 333-6874
Publicatiedatum: