Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Moonen Packaging overgenomen door OptiGroup

MoonenPackaging informeert over de interne bekendmaking van de overname door het Zweedse bedrijf OptiGroup. MoonenPackaging: "Er is een bindende overeenkomst getekend voor de overname van 100% van de aandelen."

Door de overname is er de mogelijkheid voor MoonenPackaging om nog sneller te kunnen groeien en ontwikkelen op het gebied van duurzame en innovatieve oplossingen. Gé Moonen: "Moonen Packaging is al vele jaren een familiebedrijf en het is belangrijk voor mij dat na overname de visie, naam en werkwijze die we hebben opgebouwd, voor onze werknemers, klanten en leveranciers geborgd blijven. Onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid krijgen ook in de toekomst prioriteit, wat een positieve invloed zal hebben voor OptiGroup in zijn geheel. Ik ben ervan overtuigd dat zowel onze klanten als leveranciers voordelen zullen ondervinden van deze overeenkomst."


Publicatiedatum: