Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Licentieovereenkomst Koppert Cress - Colombiaanse teler Pomario getekend

Op 15 juni 2018 hebben Koppert Cress en de familie Botero-González in Medellín Colombia, een licentieovereenkomst getekend. Volgens deze overeenkomst zal de familie verschillende soorten Cress (micro groenten) en 'Specialties' gaan telen. Al deze producten worden op de markt gebracht onder het Koppert Cress merk en zullen worden geteeld volgens de strenge (voedselveiligheid (HACCP)) kwaliteitseisen van Koppert Cress.



Het familiebedrijf, genaamd Pomario, produceerde al eetbare bloemen, gesneden Cress, groenten en baby-groenten voor de Colombiaanse markt. Koppert Cress zocht naar een oplossing om haar producten beschikbaar te maken voor klanten in dat gebied. Om die reden hebben Koppert Cress en Pomario besloten te samenwerken op het gebied van productie en levering van verschillende varianten binnen het Koppert Cress assortiment. De family Botero-González ziet het als hun missie om biologisch te produceren om de impact van landbouw te verminderen, en de samenleving gezonder te maken.


Voor meer informatie:
Koppert Cress
De Poel 1
2681 MB Monster
T: +31(0)174 24 28 19
F: +31(0)174 28 32 52
www.benelux.koppertcress.com
Publicatiedatum: