Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste aanplant in Canadese cannabiskas van 2300 m2

Hydropothecary heeft de licentie binnen van Health Canada voor het telen van medische cannabis voor de eerste twee teeltzones in hun met ruim 2300 m2 uitgebreide kas. Ze kunnen per direct cannabis beginnen te telen. 



"Ons teeltteam bereidt zich al maanden voor op deze uitbreiding en heeft momenteel meer dan 6000 planten klaarstaan om naar de nieuwe kas te worden overgebracht, met nog veel meer in productie," zegt hoofdteler Agnes Kwasniewska, Canada's eerste vrouwelijke hoofdteler. 

Samen met de uitbreiding van nog ruim 90.000 m2 die aan het eind van het jaar moet worden afgerond zal dit het areaal van Hydropothecary op meer dan 120.000 m2 brengen en ze in staat stellen om jaarlijks 108.000 kg gedroogde cannabis te produceren.

Volgens CEO/mede-oprichter Sebastien St-Louis is het verkrijgen van de licenties een bewijs van de uitstekende uitvoering van hun team. "Deze uitbreiding stelt ons in staat om de productie verder op te voeren ter voorbereiding op de recreatiemarkt voor gebruik door volwassenen als voorkeursleverancier van Quebec, terwijl we de groeiende medische markt blijven bedienen."

Voor meer informatie:
Hydropothecary
120 chemin de la Rive, Gatineau, QC J8M 1V2
1-844-406-1852
info@thehydropothecary.com
www.thehydropothecary.com
Publicatiedatum: