Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nu ook paprika’s in De Ruiter Experience Center

Sinds de opening van het De Ruiter Experience Center in maart heeft De Ruiter daar veel enthousiaste bezoekers vanuit de gehele wereld mogen ontvangen. Tot op heden waren dat vooral professionals met een interesse in onder stammen en tomatenrassen. Maar vanaf vandaag kunnen ook telers, retailers, adviseurs en plantenkwekers bij De Ruiter terecht voor paprika's.



Het De Ruiter Experience Center biedt bezoekers een ware 'experience' met de De Ruiter Garden, waar meer dan 300 tomatenrassen in een belichte en traditionele kas te zien zijn, en de De Ruiter Market. In de De Ruiter Market kunnen bezoekers in een supermarkt setting verschillende rassen en hun houdbaarheid zelf bekijken. Maar ook in de ontvangstruimtes en zalen valt genoeg te beleven in het De Ruiter Experience Center.

Samples van alle paprikarassen
Veel bezoekers gaven te kennen zeer geïnteresseerd te zijn in het paprika-assortiment van de Ruiter, vooral omdat die de afgelopen jaren uitgebreid is met een aantal succesvolle nieuwkomers. Daarom treft u, gedurende het seizoen, nu ook de belangrijkste commerciële rassen én proefrassen met veel potentie in het geblokte en zoetpunt segment in de De Ruiter Market. U kunt daar al die rassen zelf bekijken en beoordelen. Uiteraard is sampling, evenals bij tomaten, ook mogelijk voor deze paprikarassen.

Voor meer informatie:
De Ruiter Seeds
www.deruiterseeds.com
info@deruiterseeds.nl
Publicatiedatum: