Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
DOOR op VEG:

Aan de slag met veelzijdigheid aubergines en paprika's

Tijdens de VEG is ook DOOR present. Samen met Purple Pride en Sweetpoint toont DOOR de veelzijdigheid van paprika en aubergine. Masterchef Jeroen Machielse geeft een masterclass in de kunst van het vegetarisch koken. Zowel in de professionele keuken als in de keuken thuis. Martijn Kesteloo - Business Developer bij DOOR - geeft een workshop over de 'nieuwe consument' en neemt de bezoeker mee in de huidige ontwikkelingen en trends in AGF.



DOOR: "Purple Pride presenteert haar brede assortiment met de vele bijzondere soorten aubergines. Zij laten zien hoe hun specialties perfect passen in het horecasegment en de groenten speciaalzaak. SweetPoint vertelt alles over haar merk Culiqueen. Dit merk is speciaal ontwikkeld om de groeipotentie van de zoete puntpaprika verder uit te bouwen. Culiqueen biedt een compleet pakket om op de winkelvloer en daarbuiten met de consument te communiceren en te inspireren."

Meer weten over het Vakevent Groente en Fruithelden? Kijk dan even op het VEG-programma of loop 20 of 21 juni langs op onze stand (nr. 125).

Voor meer informatie:
Coƶperatie DOOR U.A.
www.cooperatiedoor.nl
info@doorpartners.nl
Publicatiedatum: