Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Komkommer de nieuwe crypto?

Betaal met komkommers op komkommerdag

Het is vandaag 14 juni en dat betekent: World Cucumber Day. Nadat een stukje computercode de financiële markt op zijn kop zette, is het een groente die economen doet speculeren en ijsberen. Lang, groen, verrukkelijk. Is komkommer de nieuwe bitcoin?Wel volgens De Marktkantine. De Amsterdamse club speelt in op aanhoudende geruchten en accepteert op 14 en 15 juni komkommers als geldig betaalmiddel. Een selecte testgroep betaalt twee dagen met het 'groene goud' in de tuin van de club, pop-up bar De Komkommerkantine. De koers van de komkommer wordt op dit moment geschat op één Hendrick's Gin & Tonic.

Iets voor dorstige GreenTech bezoekers?
Marktkantine is de eerste locatie die komkommers als geldig betaalmiddel accepteert. Vanaf 14 juni - World Cucumber Day – kan een selecte groep ginliefhebbers (18+) twee dagen lang hun gin-tonic afrekenen met het 'groene goud' in De Komkommerkantine. Komkommers krijgen die dagen niet enkel erkenning in de kassa, ook gerechten worden bereid met de nobele groente. En uiteraard laat de pop-up bar gerenommeerd komkommerentertainment invliegen. De Jong, Nederlands ambassadeur van Hendrick's Gin: 'Er is natuurlijk geen betere manier om een Hendrick's cocktail te garneren dan met komkommer.'

Aanmelden kan via een WhatsApp naar +316 54 34 59 23. Uit alle aanmeldingen worden de meest wonderbaarlijke individuen geselecteerd voor een bezoekje aan de bar. Zij krijgen op vertoon van hun legitimatie toegang. Vanwege een fluctuerende koers kan er maximaal 1 komkommer per gast ingewisseld worden. Alle volgende drankjes zijn voor reguliere euro's te koop. De komkommerkantine accepteert komkommers in alle soorten en maten. Namaakkomkommers vallen onder valsmunterij en zullen ook zo behandeld worden.


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018