Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nog zoetere paprika binnenkort beschikbaar in Noord-Amerika

Zoete paprika's zijn op dit moment de belangrijkste paprika's op de versafdelingen van Amerikaanse supermarkten. Zing! Health Forward teelt zoete en hete paprika's en werkt in beide categorieën met nieuwe rassen. De belangrijkste van deze nieuwe paprika's is de Super Sweet Shepherd.

"De Super Sweet Shepherd is een erg zoete, lange paprika, zegt Jordan Kniaziew van Zing! Healthy Foods. "Hij is nog zoeter met veel smaak en een knapperige structuur. Hij is perfect voor op de barbecue tijdens deze tijd van het jaar."



Volgens het bedrijf zorgt grillen op de barbecue ervoor dat de zoete smaak meer naar voren komt. Door de vorm van de paprika is de Super Sweet Shepherd bovendien beter geschikt voor barbecues.

"Supermarkten hebben nu de mogelijkheid om hun klanten meer keuze te geven binnen de categorie voor paprika's," zegt Jordan. "Deze paprika's behoren tot de meest populaire van Europa omdat ze zo zoet zijn. We merken dat Noord-Amerikaanse consumenten dezelfde trend volgen. Om aan de vraag naar zoete pparika's te beantwoorden komen we met de Super Sweet Shepherd. Als een consument deze eenmaal eens heeft geprobeerd, komt hij geheid terug."

Voor meer informatie:
Jordan Kniaziew 
Zing! Health Forward
Tel: +1 (226) 280-1025
Publicatiedatum: