Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Regenboogcoating op restaurant De Kas

Als GreenTech-stunt heeft Mardenkro het bekende restaurant De Kas in Amsterdam gecoat. In totaal zijn er vier verschillende kleuren coatings op het dak aangebracht. Mardenkro wil met deze stunt laten zien hoe de coatings de productie en kwaliteit kunnen verhogen.

De Kas heeft zijn eigen kwekerij naast het restaurant en levert hierdoor versproducten aan de gast. Precisie en vakmanschap zijn niet alleen belangrijk in de keuken, maar ook in de tuin. De coatings van Mardenkro zijn aangebracht op het dak van de kwekerij om de kwaliteit van de groenten te waarborgen.


Regenboogkleuren
Barry Zuidgeest, salesmanager Mardenkro: "De Kas heeft een uniek concept in Amsterdam. De groenten, die gekweekt worden in de eigen kwekerij, krijg je meteen op je bord in het restaurant. Tijdens GreenTech gaan veel bezoekers eten bij De Kas en kunnen ze meteen de regenboogkleuren op het dak zien. De kleuren blauw, groen, rood en wit zijn duidelijk zichtbaar."


Mardenkro staat bekend om coatings die het teveel aan zonne-energie reflecteren. Nu introduceert Mardenkro ook een pakket aan oplossingen om tot tien procent meer zonlicht in de kas toe te laten. Dit leidt er toe dat de fabrikant jaarrond de tuinder kan helpen met het creƫren van het perfecte kasklimaat om de productie te verhogen. Dit betekent dat de tuinder ook tijdens minder zonnige tijden bij het bedrijf kan aankloppen.

Seizoensgebonden coaten
Zuidgeest: "De Kas past zijn menu aan op het seizoen, ook wij passen ons aan op het seizoen. De gelijkenissen en de manier van werken brachten ons op deze ludieke actie. Het is leuk om te zien dat de kleuren van de coatings zichtbaar zijn op een restaurant. En het is weer eens iets anders dan een kas met tomaten coaten."

Wilt u en lekker eten en de coatings zien? Reserveer dan tijdig bij restaurant De Kas.

Voor meer informatie:
Mardenkro
013 507 7069
info@mardenkro.com
www.redusystems.nl
Publicatiedatum: