Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Berkvens Greenhouse Mobility:

Van buisrail naar betonpad zonder af te stappen

Tholen - Na uitvoerig testen zijn de eerste tien exemplaren van de Control Lift 3000 uitgeleverd. De Control Lift wordt ingezet om over het betonpad en op de buisrail te kunnen rijden om op die manier o.a. het gewas eenvoudig te controleren. Dat is ook het bijzondere aan deze wagen. Zonder van het platform af te stappen, kan deze wagen via het betonpad van de ene buis naar de andere buis rijden.



De wagen neemt vloeiend de overgang van de ene naar de andere ondergrond. Leon Verkoelen, Berkvens Greenhouse Mobility: "Hier is veel vraag naar. Het bijzondere is dat deze heel eenvoudig te besturen is. Zonder enige uitleg kan iedereen hem gebruiken. Ook zonder dat er een extra handeling nodig is wanneer je met het platform omhoog wenst te gaan. Dit product voldoet ook weer aan de Berkvens uitgangspunten, houd het eenvoudig en zet er niet op wat je niet nodig hebt."

 
Hufter proof
Erwin Berkvens, eigenaar van Berkvens Greenhouse Mobility, kreeg de vraag uit de markt naar een soortgelijke wagen. Het ontwikkelingsproces heeft tijd gekost. Leon: "Ook de Control Lift 3000 moet binnen de visie van Berkvens passen. Dat vraagt in het ontwikkelproces extra tijd. Wij maken al onze voertuigen zoveel mogelijk mechanisch en met zo min mogelijk elektronica. Dat resulteert in een robuuste kwaliteit die eenvoudig te bedienen is. Daar hechten we veel waarde aan. Onze klanten betitelen onze producten als 'hufter proof' dat willen we elke keer weer waar maken."
 
Leon heeft hoge verwachtingen van de vraag naar de Control Lift 3000. Maar voordat er verder wordt "uitgerold" worden de eerste tien op de voet gevolgd. Er worden overigens weinig tot geen aanloopproblemen verwacht. Leon: "Er zijn immers al zoveel testen gedaan."

De Control Lift is op de Greentech te zien in stand 12.810 van Berkvens Greenhouse Mobility.

Voor meer informatie:
Berkvens Greenhouse Mobility B.V.
Molenakkers 9
5721 WR, Asten (NL)
Tel.: +31 (0)493 670 087
www.greenhousemobility.com

Leon Verkoelen
Mob.: +31 (0)611 709 990
Leon@GreenhouseMobility.com



 
Publicatiedatum: