Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Codema sluit zich aan bij Tomatoworld

Codema Systems Group uit Bergschenhoek heeft zich aangesloten als partner van informatie- en educatiecentrum Tomatoworld in Honselersdijk. Beide partijen willen een bijdrage leveren aan het scheppen van een gezondere en duurzamere wereld voor toekomstige generaties.


Foto: Gideon de Jager (Codema) Miranda van den Ende (Tomatoworld)

Duurzaam verbouwen met oog voor mens en planeet
Sinds 1958 levert Codema oplossingen op maat voor de tuinbouwsector. Codema: "Door ons te verplaatsen in onze klanten en gebruik te maken van kennis en internationale netwerken bieden wij onze klanten maximale ondersteuning om gestelde doelen te bereiken." De tuinbouwspecialist uit Bergschenhoek vergroot operationele efficiƫntie van telers door uitgebreide ervaring in de zes kerndisciplines toe te passen: waterbeheer, klimaatbeheersing, techniek en constructie, teeltsystemen, elektrotechniek en verlichting en software- en weboplossingen. "Zo maken we duurzame (voedsel-)productie wereldwijd toegankelijk."

Codema leverde al jaren producten aan stichting Tomatoworld. Maar met het partnerschap wil Codema ook een actieve bijdrage leveren aan de wereldvoedseluitdaging, waar de nieuwe tentoonstelling van Tomatoworld sinds oktober 2016 uiting aan geeft.

Voor meer informatie:
Codema Systems Group

Tomatoworld
info@tomatoworld.nl
 
Publicatiedatum: