Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Op naar de GreenTech: beursacties en nieuwe stands uitgelicht

Tholen - Volgende week gaat de GreenTech van start. Op de beurs presenteren meer dan 300 bedrijven hun noviteiten. Mocht je bang zijn je te vervelen - dat is nergens voor nodig. Vandaag lichten we alvast drie beursacties voor je uit en kunnen we vertellen dat verschillende bedrijven flink uitpakken met een nieuwe stand.

Bosman Van Zaal



Bosman Van Zaal is aanwezig op de GreenTech in RAI Amsterdam van 12 tot en met 14 juni. Tijdens deze beurs presenteren wij onze nieuwe identiteit; uw visie, onze oplossing. Al onze expertisegebieden zijn vertegenwoordigd, waaronder robotica, kassenbouw, elektriciteit en teeltsystemen. U bent welkom in hal 8, stand 327!

Onze specialisten zijn aanwezig om al uw vragen, visies en ideeën te beantwoorden. Onze gastvrouwen voorzien u graag van een hapje, drankje en goodiebag tijdens of na uw gesprek.



Pose with Poseidon
De Poseidon natriumverwijderaar is genomineerd voor 2 Greentech Innovation Awards (categorie: Innovation en Sustainability) en voor het beursteam van Van Der Ende is dit een goede reden om de club wat uit te breiden. Met andere woorden: een levensecht standbeeld Poseidon zal ze een aantal uren per dag versterking bieden.
In stand #12.506 op de Greentech kunnen bezoekers een selfie maken met Poseidon en deze met de hashtag #aeposeidon delen op Social Media. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht na afloop van de beurs. 

LED-conferentie op 13 juni
Valoya, producent van LED-lampen, staat ook op de beurs (sta
nd 12.424) en organiseert een evenement met de titel: Leds & Innovators Conference 2018. Deelname aan de conferentie is gratis.

Tijdens deze conferentie staat de relatie tussen LED, het gewas, verticaal telen en cannabis centraal. Het doel is om de top experts uit deze drie vakgebieden te verenigen en de nieuwste innovaties, gegevens en praktijkvoorbeelden kunnen onthullen. 




Luiten Greenhouses en Saarlucon Gewächshausbau presenteren gloednieuwe stand op de GreenTech 2018

Op dit moment maken Luiten Greenhouses en Saarlucon Gewächshausbau zich op voor de GreenTech, die van 12 tot en met 14 juni 2018 plaatsvindt in Amsterdam RAI. Beide bedrijven zijn aanwezig met een gloednieuwe gezamenlijke stand en kunnen niet wachten om deze aan de buitenwereld te tonen. Wilt u hun innovatie komen bewonderen? Kom dan tijdens de GreenTech langs bij standnummer 12.121. U bent van harte welkom om kennis te maken met het unieke karakter van de bedrijven. Nico Luiten – directeur van Luiten Greenhouses: "De GreenTech staat voor ons ook voor het delen van knowhow en ervaringen. Wij laten zien hoe wij onze kennis gebruikt hebben bij het maken van verschillende internationale projecten. Naast de laatste innovaties op productniveau vertellen wij graag over onze ervaring met het installeren van de kostenbesparende systemen en constructies." Een Westlands bakkie én het enthousiaste team staat vanaf 12 juni voor u klaar in de nieuwe stand






Publicatiedatum: