Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

John Gijbels, Euro Gijbels

“Onze box trekt de consumenten juist naar de supermarkt toe”

Tholen – "De Euro Gijbels groenten en fruit boxen zijn nu een aantal maanden op de markt en zijn ontzettend populair", vertelt John Gijbels 5e generatie van familiebedrijf Euro Gijbels. "De vraag naar onze boxen en ophaalpunten komt nu vanuit de consument. De reacties op social media zijn erg positief en veel mensen vragen wanneer er een ophaalpunt bij hun in de buurt komt. Op dit moment zijn de ophaalpunten verspreid over heel België, maar we proberen er zoveel mogelijk punten bij te krijgen." 


John Gijbels met de Euro Gijbels groenten en fruit box

"Omdat Euro Gijbels een groothandel is, zijn de producten in de box erg vers. Bij ons zit er geen groothandel tussen en hebben we een groot assortiment. We hebben wel meer duizenden producten om uit te kiezen dus kunnen we elke week variëren", vertelt John. Ook zit met de box Euro Gijbels haar klanten niet in de weg. "De box trekt de consumenten juist naar de klanten toe. Veel supermarkten fungeren als afhaalpunt, maar zijn ook klanten van de groothandel. Op logistiek gebied is dit ook een voordeel, omdat de logistieke keten tussen deze punten al aanwezig is."

Er zijn verschillende boxen te bestellen bij Euro Gijbels. Er zijn drie Euro Gijbels boxen, één met fruit, één met groenten en een combinatie box. Naast de Euro Gijbels box is er ook een Biobox met fruit, groenten en een combinatie hiervan. "In de boxen zit zo'n 5 à 6 kilo aan product en de prijs ligt rond de 6 à 7 euro. We vinden het belangrijk om de consument een basis assortiment te bieden en geen producten waar de klant geen raad mee weet. We willen de mensen gemak bieden en dat is met onbekende producten niet mogelijk", aldus John. 

"Ik denk dat de boxen zo populair zijn omdat klanten niet vastzitten aan abonnement en er geen verborgen kosten hebben. We kijken of we in die toekomst iets gaan doen met recepten, maar de producten zijn zo gangbaar dat velen wel weten hoe ze iets klaar moeten maken. Elke week mailen we de klanten met een nieuwtje over één van de producten die in de box zit. Het doel daarvan is de klant meer bijbrengen over groenten en fruit," besluit Gijbels.

Voor meer informatie:
John Gijbels
Euro Gijbels
Acaciastraat 21
2440 Geel - België

Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018