Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dodelijk ongeval Asia Express Food

Tholen - Bij Asia Express Food in Kampen heeft maandag een noodlottig ongeval plaatsgevonden. Een schoonmaakster viel over de balustrade van de tweede verdieping en overleed korte tijd later aan de gevolgen daarvan. Een reanimatie mocht niet baten. Het ongeval gebeurde in het kantoorgedeelte van het bedrijf aan de Kilbystraat waar maandag zo'n zestig mensen aan het werk waren. Niemand heeft gezien wat er is gebeurd.

Algemeen directeur Frans Brouwer geeft in een reactie aan dat iedereen enorm aangeslagen is. "Het is altijd verschrikkelijk als iemand binnen je bedrijf overlijdt, maar zij en haar familie waren ook nog eens jarenlang bij onze familie en ons bedrijf betrokken. Zo heeft haar man veertig jaar bij ons gewerkt, haar dochter dertien jaar en werkt haar zoon nog steeds bij ons. Daardoor is de impact ook zo groot."

De oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht. "Dat ligt in handen van de politie en daar hebben we nog geen uitslag van", vertelt Brouwer.