Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste vlamvertragende bodembedekking gelanceerd

"Onze nieuwe vlamvertragende bodembedekking voor onkruidbeheersing is baanbrekend op het gebied van brandveiligheid en helpt om een veiliger milieu te creĆ«ren om gewassen te telen," zegt het team van de Thrace Group. Zij lanceren het nieuwste product deze week tijdens GreenTech. 

Het nieuwe product is ontworpen door de Thrace Group en bevat de gewone kenmerken van een bodembedekker, plus speciale nieuwe kenmerken waarmee wordt voorkomen dat vuur zich kan verspreiden. Zo is de bodembedekker zelfdovend, zeer UV-stabiel en kan het ontvlamming voorkomen en uitstellen. 


Manos Roussakis, George Papagiannis en Makis Livaditis van deThrace Group tijdens de Fruit Logistica dit jaar.

Vlamvertragende bodembedekking is het veilige en duurzame alternatief voor een normale bodembedekker, en kan onder andere in kassen, tuinen en kwekerijen gebruikt worden om het risico op brand te verminderen. 

De innovatieve stof waarvan de Vlamvertragende Bodembedekking is gemaakt, is ontworpen en geproduceerd door de Thrace Group en wordt op de markt gebracht door dochteronderneming Thrace NG. 

Wil je meer te weten komen over de Vlamvertragende Bodembedekking of een van de andere milieuvriendelijke oplossingen van de Thrace Group? Kom dan naar Stand 12.512 bij Greentech of kijk op onze website: www.thracegroup.com. 


Op 12 t/m 14 juni 2018 is de Thrace Group in Amsterdam aanwezig bij GreenTech bij stand 12.512. De GreenTech conferentie vindt plaats op 11 juni.

Voor meer informatie over het GreenTech evenement en de GreenTech Conferentie, ga naar
www.greentech.nl.

Voor meer informatie:
Thrace Group


Publicatiedatum: