Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IPHandlers bouwt nieuw Perishable Center

In januari 2019 opent IPHandlers een gloednieuw Perishable Center. Tegenover het huidige pand aan de Noordpolderweg in Aalsmeer wordt onder de naam APC Handling b.v., het Amsterdam Perishable Center gerealiseerd.



Het nieuwe Perishable Center wordt volledig gekoeld, krijgt een oppervlakte van 6.000 m2 en 10 docks. Dat brengt het totaal van IPHandlers op een 16.000 m2 gekoeld warehouse en kunnen er aan de Noordpolderweg 23 trucks tegelijk aandocken. Het Amsterdam Perishable Center wordt een verdeelstation om een nog breder assortiment producten met verschillende temperatuur gebieden op een efficiënte wijze te kunnen opslaan en verwerken.

Nadat dit jaar een 4e vacuüm tank voor dubbele vliegtuigplaten werd geïnstalleerd is de verwerkingscapaciteit meer dan 45 ton per uur. Door de groei van IPHandlers wordt met de uitbreiding van het nieuwe verdeelstation Amsterdam Perishable Center een volgende strategische stap gezet, die voor de klanten van IPHandlers van grote waarde is.

Voor meer informatie:
Mark Loos
IPHandlers
Tel: 0297 747 200
Email: MLoos@iphandlers.nl
www.iphandlers.nl
Publicatiedatum: