Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eerste internationale beurspresentatie Mushroom Valley

Mushroom Valley in Oekraïne

Vandaag en morgen presenteert Mushroom Valley zich samen met vier van haar partners op de Ukrainian Mushroom Industry conference in Kiev, Oekraïne. De Ukrainian Mushroom Industry conference is het eerste internationale platform waarop Mushroom Valley zich presenteert. Het Nederlandse samenwerkingsverband is in 2017 opgericht en profileert zich als hét internationale platform voor de paddenstoelenteelt.



Samen met haar partners Delphy, Mertens Phormium, Limgroup en Limbraco vult Mushroom Valley vandaag en morgen een stand in op de Ukrainian Mushroom Industry conference. Bezoekers kunnen hier terecht met al hun vragen op het gebied van paddenstoelen. Platform Mushroom Valley bestaat uit ruim twintig Nederlandse ondernemers die actief zijn in de paddenstoelensector. Samen vertegenwoordigen zij de gehele keten; van veredeling, grondstof, technologie en verwerking tot consumptie. De beursdeelname van Mushroom Valley is een pilot. Naast de gezamenlijke stand zijn ook enkele partners individueel aanwezig in Oekraïne, dit zijn Christians Groep, Greenyard, Mushroom Office, Mush Comb en AEM.


Voor meer informatie
Mushroom Valley
Renee Janssen
T:+077 707 4212
Communicatie@mushroomvalley.nl

Publicatiedatum: