Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prins Group:

Volautomatisch slateeltsysteem speelt in op toename wereldbevolking

In de aanloop naar de GreenTech in juni nemen we contact op met verschillende tuinbouwspecialisten, -ondernemers, -vernieuwers en telers. Vandaag stellen we het team van Prins Group aan u voor. Ze staan op de GreenTech met een volledig automatisch slasysteem.



1. Wat is jullie bijdrage aan de vooruitgang van de wereldwijde tuinbouwsector?
Prins Group is al ruim 78 jaar expert op het gebied van complete kasprojecten, zowel nationaal als internationaal. In meer dan 45 landen hebben wij hightech kasprojecten mogen realiseren en langdurige relaties opgebouwd. Met deze hightech kasprojecten worden op een heel duurzame wijze producten geproduceerd. Op deze manier draagt Prins Group bij aan een hogere voedselveiligheid en een duurzamere wereld.

2. Wat is volgens jullie het belangrijkste onderwerp in de tuinbouw op dit moment?
Wij denken dat het belangrijkste onderwerp in de glastuinbouw op dit moment een combinatie is van hightech technologie met jarenlange kennis en ervaring. Door deze combinatie toe te passen in complete kasprojecten, wordt een bijdrage geleverd aan een hogere voedselveiligheid. Daarnaast wordt ook een deel van de behoefte naar de groeiende vraag van gezonde voeding in de wereld vervuld.

3. Wat gaan jullie doen op de GreenTech? Presenteren jullie noviteiten tijdens de beurs?
Tijdens de GreenTech willen wij in contact komen met bestaande en potentiële relaties. In onze compleet vernieuwde stand hebben wij een aantal voorbeelden van actuele technologische ontwikkelingen. Als voorbeeld het volledig automatisch slasysteem.



4. Op welk project waar jullie momenteel mee bezig zijn, zijn jullie het meest trotst?
Wij zijn trots op ieder project dat wij opleveren. Ieder project is uniek en geheel naar wens van de klant samengesteld. Een voorbeeld van een recent opgeleverd compleet kasproject, waar wij ook erg trots op zijn, is BUCG in China. Met 9 verschillende afdelingen in één project werkt de klant aan meerdere doelen tegelijkertijd. Het project bevat een commerciële tomatenkas, opkweek ruimte en een gedeelte voor onderzoek en tentoonstellingen etc. Dit project is ook voorzien van het slasysteem zoals hierboven beschreven. Hier is de klant erg tevreden over.

5. Hoe ziet u de toekomst van de tuinbouw?
De verwachting dat de wereldbevolking alleen maar zal toenemen de komende jaren. Met onze complete kasprojecten proberen wij zo goed mogelijk in te spelen op de wereldwijde groeiende vraag naar gezonde voeding, duurzame technologische oplossingen en een hogere voedselveiligheid.

Prins Group zal aanwezig zijn op de GreenTech in stand 12.212. Bekijk voor meer informatie over de GreenTech ook de website: www.greentech.nl

Voor meer informatie:
Prins Group

Publicatiedatum: