Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bom Group:

"Minder schaduw en optimale isolatie"

Met twee schermlagen, die aan de bovenrand van de tralie worden gemonteerd, is de nieuwe ISO++ scherminstallatie van Bom Group uiterst compact. De onderste tralierand blijft zo beschikbaar voor een derde scherm of een andere installatie.



Beide doeken worden op slechts 6 cm van elkaar gemonteerd en zijn onafhankelijk van elkaar te regelen, waardoor het klimaat nog beter te sturen is. De innovatie is grondig uitgetest en wordt op dit moment met succes toegepast.



Het doordachte ontwerp van de nieuwe scherminstallatie resulteert in minder schaduwwerking, waardoor het onderste schermpakket direct onder het bovenste schermpakket valt. Het lichtvoordeel loopt daardoor op tot ca. 0,4%

Het ontwerp van de nieuwe scherminstallatie leidt ook tot een optimale isolatiewaarde, omdat beide doeken op slecht 6 cm van elkaar gemonteerd zijn, resulterend in een stabiele luchtmassa.



Geschikt voor elke kas
Alhoewel de installatie het meest tot zijn recht komt in een moderne kas, kunnen ook bestaande tuinbouwkassen en nieuwe kassen van andere tuinbouwtoeleveranciers voorzien worden van deze geavanceerde scherminstallatie voor een optimaal resultaat.

Bom Group zal aanwezig zijn op de GreenTech in stand 08.108. Bekijk voor meer informatie over de GreenTech ook de website: www.greentech.nl

Voor meer informatie:
Bom Group
Kulkweg 60
3135 XE Hoek van Holland
Tel: +31 174 629441
www.bomgroup.nl

Publicatiedatum: