Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hoogendoorn lanceert Hoogendoorn AcadeMe

Kennis vergroten en leren versnellen met e-learningplatform

Leren op afstand is niets nieuws voor Hoogendoornklanten en -partners wereldwijd, maar met een nieuwe e-learning platform hebben gebruikers straks overal toegang tot cursussen wanneer het hen uitkomt. Bovendien kan iedere gebruiker de individuele voortgang bijhouden en direct feedback ontvangen. Deze informatie kan gebruikt worden om informatie opnieuw te bekijken of om extra ondersteuning te vragen. Tegelijkertijd helpt het ook om online cursussen te ontwikkelen die zijn afgestemd op de behoeften van de klant en de partner. Na het succesvol voltooien van een module, wordt een certificaat uitgegeven.



Hoogendoorn lanceert het nieuwe e-learning platform Hoogendoorn AcadeMe tijdens de GreenTech. Met een breed en interessant aanbod aan cursussen ligt de focus op het vergroten van kennis en het versnellen van 'time-to-value' voor klanten en partners. Lesmateriaal kan geselecteerd worden op een manier die aansluit bij de persoonlijke interesse en kennisniveau.

Interactief leren
Hoogendoorn: "Om het leren leuker en interactiever te maken, zijn multimedia-elementen zoals online video's, infographics, simulaties en quizzen toegevoegd. Door de informatieve inhoud en het gemak van navigatie kunnen gebruikers gemakkelijk hun weg vinden in het e-learning platform."

Hoogendoornklanten en -partners krijgen toegang tot het online e-learning platform na de officiƫle lancering tijdens de GreenTech in Amsterdam RAI.

Ontdek het nieuwe e-learning platform tijdens de GreenTech van 12 t/m 14 juni in hal 12 stand 502. Hoogendoorn klanten en partners kunnen zich hier registreren voor een gratis account. Bekijk voor meer informatie over de GreenTech ook de website: www.greentech.nl

Voor meer informatie:
Hoogendoorn Growth management
+31 (0) 10 460 80 80
info@hoogendoorn.nl
www.hoogendoorn.nl

Publicatiedatum: