Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
tuinbouwprominent

Casey Houweling gaat de cannabis in

Het Canadese MYM Nutraceuticals, dat zich richt op het bouwen van geavanceerde faciliteiten voor de cannabisteelt, heeft kassenexpert Casey Houweling ingehuurd om een project van 139.350 m2 te gaan leiden in Weedon, Quebec. Bij dit project gaat Houweling toezicht houden op de bouw van de kassen en ervoor zorgen dat de beste methodes voor de teelt en oogst gebruikt zullen worden. 

Houweling is bekend als ontwikkelaar van de Ultra Clima kas. Ook is hij directeur van Glass Investments, een privaat adviesbureau dat gespecialiseerd is in het bouwen van kassen en het toepassen van de beste teeltmethodes. 

"De toevoeging van Casey Houweling aan het team voor het project in Weeldon is een enorme stap voorwaarts in het realiseren van een teeltfaciliteit van wereldklasse," zei Rob Gietl, directeur bij MYM. "Casey Houweling is een gerespecteerde leider in de kassenindustrie en hij zal een waardevolle aanwinst zijn voor dit project. MYM begrijpt dat lagere productiekosten door een productie op grote schaal de komende jaren voor succes zal zorgen. Doordat de concurrentie snel toeneemt zullen bedrijven met hogere kosten problemen gaan ondervinden als de prijzen van cannabis dalen." "

In zijn carrière heeft Houweling intellectueel eigendom ontworpen voor de kassenindustrie die hebben geresulteerd in lagere kosten, een verbeterde oogst en een hogere kwaliteitsstandaard. Houweling zal voor het project in Weedon gebruik maken van de kennis van commerciële technieken en systemen die hij heeft opgedaan in Canada en de VS.

Houweling gaat samenwerken met project experts en belanghebbenden om een ruimte-indeling en een schatting van de kosten te maken en hij gaat een ontwerp maken van de best mogelijke technieken die gebruikt kunnen worden in een cannabisfaciliteit. Ook zal hij assisteren bij de financiële haalbaarheidsstudie en de inkoop van materialen via zijn wereldwijde contacten. 

Voor meer informatie:
MYM Nutraceuticals
1-855-696-2261
info@mymarijuana.ca
www.mymarijuana.ca
Publicatiedatum: