Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spar lanceert nieuw eigen merk 'Fresh to go'

Vers bereid, smakelijk en gezond – dat zijn de huidige eisen aan ons eten, ook voor onderweg. Bij het snelle eten buitenshuis wil een nieuwe generatie van consumenten niet simpelweg verzadigd worden. Het eten moet goed smaken, mooi gepresenteerd zijn, veel afwisseling bieden en lichaam en geest versterken. Het nieuwe eigen merk van Spar 'Fresh to go' verenigt al deze eigenschappen.

Kleurrijke salades, bekers met kant-en-klaar gesneden vers fruit, lekkere smoothie- en sapcombinaties, heerlijke antipasti helemaal zonder olie, ovenverse focaccia's en pizza's, broodjes volgens de oude baktraditie en seizoensdesserts – het palet van de nieuwe Fresh to go producten van Spar is groot en biedt de hongerige klanten veel afwisseling bij de dagelijkse verzorging voor onderweg.



Meer dan zestig hoogwaardige producten
Alleen al de presentatie van de verse producten bij Spar zijn een lust voor het oog: knapperig brood direct uit de oven is er van 's morgens vroeg tot sluitingstijd in vele soorten. Vers geoogste groenten en een uitgebreide keuze aan fruit trekken de aandacht van de klant al bij het betreden van de winkel. De kant-en-klare Fresh to go producten zullen voortaan een nieuwe blikvanger vormen. Voor haar nieuwe convenience-merk heeft Spar in totaal 60 snacks en take away-maaltijden ontwikkeld. Ze vervullen alle moderne behoeftes van de huidige consumenten: ongecompliceerde, verse producten voor het snelle en gezonde genieten onderweg. Ze worden dagelijks vers geproduceerd en bieden seizoensvariaties. Veel van de kant-en-klare producten kunnen zowel warm alsook koud gegeten worden. Ze bieden een voordelig alternatief voor iedereen die niet thuis kan eten. Al kan men vanzelfsprekend ook thuis van de verse producten genieten, wanneer men geen tijd of zin heeft om zelf te koken.
Publicatiedatum: