Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

GreenTech Summit schetst toekomstbeeld tuinbouw in 2028

Van 12 tot en met 14 juni 2018 opent GreenTech Amsterdam alweer voor de derde keer haar deuren. Voorafgaand aan de beurs in RAI Amsterdam vindt op maandag 11 juni de GreenTech Summit plaats. De Summit biedt investeerders, veredelaars en telers een unieke kans om te netwerken maar vooral ook om deel te nemen aan een hoogwaardig programma. Onder de titel 'The future of horticulture – insights for the next decade' delen visionairs en experts hun visie over hoe de wereld van de tuinbouw er over 10 jaar uit zal zien. Sprekers zijn onder andere Christiaan Kromme (auteur van 'Humanification – Go Digital, Stay Human'), nieuwe generatie leiders in horticulture (Stijn Baan, Martin Koppert en Charlotte Langerak-Visser) en medicinale cannabis specialist Chris Walsh.

Het programma van de Summit bestaat uit de volgende onderdelen:

In de ochtend 'kick off' sessies met:

- Dick Veerman (Foodlog): The competitive edge of our horticultural system.
- Ernst van den Ende (WUR): The secrets of horticulture in 2028.
- Mike Vermeij (BOM Group): Joint greenhouse projects to meet the challenges of tomorrow.
- Louis de Bruin (IBM): FoodTrust: How Blockchain technology transforms our Value Chain.
- Stijn Baan (Koppert Cress) & Martin Koppert (Koppert Biological Systems): The Next Leadership.

In de middag kunnen deelnemers twee 'break out' sessies bijwonen. Gekozen kan worden uit drie onderwerpen:

- The Next Leadership
Wie zijn de nieuwe leiders in de tuinbouw en hoe werken ze samen? Hoe kan technologie ons ondersteunen bij het aangaan van uitdagingen in productie-optimalisatie, kennisuitwisseling, opvolging en voedingszekerheid? Met onder andere Charlotte Langerak-Visser (Viscon Group), Marieke de Ruyter de Wildt (The Fork) en Hajo Beijma (Singularity University).

- The Next Crops
Hoe beïnvloeden medicinale gewassen zoals cannabis de tuinbouwsector? Wat zijn de kansen en risico's die gepaard gaan met de overgang naar het verbouwen van medicinale gewassen, zoals cannabis? Met onder andere Chris Walsh (Marijuana Business Daily), Mads Pedersen (Alfred Pederson & Son/Aurora Nordic Cannabis) en Peter Verhagen (TNO).

- The Next Growing Solutions
Licht, water, energie en voedingsstoffen zijn basis ingrediënten voor productie. Hoe beïnvloeden innovaties in de bouw van kassen, materialen en data-analyse deze zaken? Met onder andere Steven Newell (Windset Farms), Vincent Kickert (Van der Hoeven), Vincent Deenen (Grodan), Andreas Hofland (Hortikey) en Edward Verbakel (VB Group).

De dag wordt afgesloten door Christian Kromme (trendwatcher en auteur van 'Humanification - Go Digital, Stay Human'). Christian deelt zijn inzichten in zijn presentatie The next big wave of change in (Green) Technology.

Partners
De GreenTech Summit wordt mede mogelijk gemaakt door partners Ridder, Priva, Modiform, Koppert Biological Systems, Alumat/Zeeman, Van der Hoeven Horticultural Projects, Desch Plantpak, Svensson en Royal Brinkman.

Aanmelden GreenTech Summit (11 juni)
Meer informatie en registratie is te vinden op www.greentech.nl/summit-2018/. Registratiekosten: € 495,- excl. btw.

Voor meer informatie:
GreenTech
www.greentech.nl
greentech@rai.nl
Publicatiedatum: