Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Flier Systems presenteert automatische Growcoon Dispenser

Biologische afbreekbare kweek- en zaadplug geautomatiseerd verwerkt

Automatiseerder voor de tuinbouwindustrie Flier Systems uit Barendrecht heeft zijn assortiment uitgebreid met de Growcoon dispenser, waarin de biologisch afbreekbare kweek- en zaadplug Growcoon geautomatiseerd verwerkt wordt. Door deze uitbreiding draagt Flier Systems bij aan de snelle opmars van de in 2015 geïntroduceerde en zaadplug. Flier verkoopt haar automatiseringsoplossingen wereldwijd.



De totale Growcoon presentatie tijdens de GreenTech is in handen van Flier Systems, Klasmann-Deilmann en Maan. Als titel hebben zij 'The road to optimal growth' gekozen en door verschillende activiteiten rondom GreenTech geven zij dit thema vorm.

Optimale groei en gecombineerde technieken
'The road to optimal growth' is als thema gekozen, omdat de biologisch afbreekbare stek- en zaadplug bijdraagt aan een snelle, kwalitatieve en uniforme ontwikkeling van stekken en een optimale groei van de plant. De unieke producteigenschappen van de Growcoon worden versterkt door materiaal- en systeemleveranciers. Zij integreren de Growcoon in hun producten om de voordelen van de plug maximaal te benutten. In de Growcoon stand presenteren verschillende tray-, techniek- en systeemleveranciers de succesvolle integratie van de Growcoon in hun eigen producten.

Alles voor de plant
"Door toepassing van de Growcoon worden gewassen snel uitgeleverd en realiseert de gebruiker uniforme groei. Daarnaast daalt de uitval in het kweekproces en worden productieprocessen efficiënter. Al deze voordelen komen tot stand bij de ontwikkeling van de Growcoon." Tijdens dit hele proces is één vraag echt belangrijk: wat is het beste voor de plant? "Naast het compact samenbinden van de wortelkluit, de primaire functie van een stek- en zaadplug, creëert de Growcoon een 100% natuurlijke voedingsbodem."

Flier Systems zal aanwezig zijn op de GreenTech in stand 11.312. Nabij de stand van Flier Systems bevindt zich de Growcoon-stand (stand11.316/11.317). In deze stand wordt de Growcoon gepresenteerd door Maan Biobased Products, ontwikkelaar en producent van het product, en Klasmann-Deilmann die de wereldwijde verkoop verzorgt. Bekijk voor meer informatie over de GreenTech ook de website: www.greentech.nl

Voor meer informatie:
Flier Systems B.V.
info@fliersystems.nl
www.fliersystems.nl
Publicatiedatum: