Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Ende Groep gaat verhuizen

Van der Ende Groep, gevestigd aan het Maasambacht te Maasdijk, gaat binnenkort verhuizen naar de Aartsdijkweg op bedrijventerrein Coldenhove (Maasdijk). Door de sterke groei die het bedrijf heeft door gemaakt, is de huidige behuizing te klein geworden en moest er worden uitgekeken naar een nieuwe locatie.



Deze nieuwe locatie is twee jaar geleden gevonden in het groen beglaasde pand aan de A20 (voorheen van AGC Europe). De aankoop is gedaan met het oog op de toekomst. Een derde van de locatie (met een totaaloppervlakte van 16.000 m2) wordt momenteel verhuurd, waardoor de ruimte de komende jaren geen beperkende factor van de groei zal zijn. De goede bereikbaarheid op deze A-locatie en daarmee de logistieke mogelijkheden, hebben een belangrijk aandeel gehad in de keuze te investeren in dit pand. "We hebben vaker internationale contacten en ons nieuwe pand heeft de passende uitstraling, daar zijn we blij mee. En een mooie bijkomstigheid voor ons personeel -veelal afkomstig uit het Westland- is natuurlijk dat we hemelsbreed nog geen kilometer verhuizen," aldus Lex van der Ende.

In 1985 nam Van der Ende Groep onder leiding van Piet van der Ende haar intrek in het pand aan het Maasambacht. Door in de loop van de jaren steeds extra meters bij te kopen, kon worden opgeschaald en zo meegroeien met de behoefte.

Na de laatste uitbreiding (2014) bleek toch al snel dat de grens bereikt was: door de almaar groeiende productie voldeed het niet meer aan de wensen en verdere uitbreiding was niet meer mogelijk. Een verhuizing was onvermijdelijk.

De directie heeft samen met het projectteam heel veel tijd geïnvesteerd in de inrichting. En nog steeds. "Bij iedere beslissing bekijken we met ons projectteam de verschillende opties, alles met het oog op de optimalisering van processen. We hebben de hele organisatie onder de loep genomen en hierdoor deels geherstructureerd. Iedere afdeling is ingericht op de toekomst." aldus Lex van der Ende. Hij vervolgt: "We kunnen onze ambities nu verder uitbouwen en onze verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid verder waar maken."

Gezien de diversiteit en omvang van het bedrijf, zullen de verschillende afdelingen gefaseerd verhuizen. De eerste afdeling, de afdeling Metaal is reeds over en de verhuizing van het hele bedrijf zal eind juni een feit zijn.

Het nieuwe adres wordt Aartsdijkweg 23, 2676 LE Maasdijk.


Voor meer informatie:
Van der Ende Groep
Maasambacht 4
2676 CW Maasdijk
+31 (0)174 51 50 50
sales@vanderendegroep.nl
www.vanderendegroep.nl
Publicatiedatum: