Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

TBR is niet meer

De stekker is uit de Tuinbouw Relatiedagen Venray. In plaats daarvan zal er een nieuw type beurs plaatsvinden, de Vakbeurs Vollegrond. Dat maakt beursorganisator Easyfairs Evenementenhal bekend. De eerste editie vindt plaats op 28 en 29 november 2018 in Evenementenhal Venray.

Daarmee is de naam TBR, in tuinbouwland sinds jaar en dag een begrip in de tuinbouw, verleden tijd. Twee jaar geleden werd de TBR Gorinchem omgedoopt tot HortiContact. De TBR Hardenberg is al enige jaren uit de roulatie.Vakbeurs Vollegrond moet een vruchtbare bodem worden voor alle vollegrondsteelten: van groente en hard/zachtfruit tot bollen en zomerbloemen. "Dit concept vervult de wensen uit de sector: een event dat zich richt op kennis, innovatie en beleving. We gaan dat realiseren door workshops, demonstraties, kennissessies en proeverijen met producten uit de sector aan te bieden op Vakbeurs Vollegrond. Daarnaast is er ruimte voor relatiebeheer", zegt Mariëlle Schonewille, Head of Event Horticulture bij Easyfairs Evenementenhal.

Schonewille: "Er is in Nederland geen enkele beurs die zich specifiek focust op de vollegrondstuinbouw, terwijl er vanuit de sector wel vraag naar is. Als trotse beursorganisator van onder meer Nederlands grootste glastuinbouwbeurs HortiContact in Gorinchem en De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg zien wij het als onze primaire taak ook de vollegrondstuinbouw te voorzien in haar behoeften."

In de afgelopen maanden heeft Easyfairs Evenementenhal uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften voor een nieuwe tuinbouwbeurs onder potentiële exposanten en bezoekers. De uitkomsten van dit onderzoek – focus op kennis, innovatie en beleving - vormen de bouwstenen van Vakbeurs Vollegrond.

De 'Groen & Tuinbouw-familie' van Easyfairs Evenementenhal bestaat nu uit drie titels: HortiContact in Gorinchem, De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg en Vakbeurs Vollegrond in Venray.

Meer informatie: www.vakbeursvollegrond.nl.


Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018