Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
AgriFoodTech, Vision, Robotics & Motionbeurs 6 juni:

Kijkje in de keuken van robotisering

Binnen de Agri & Foodsector nemen robots en onbemande systemen een steeds belangrijkere plaats in. Denk aan drones, onbemande landbouwvoertuigen, automatische verpakkingsmachines, plukrobots en ook bij de logistiek en handling van voedingsproducten worden steeds meer robots gebruikt. Wat betekent robotisering voor onze maatschappij? In hoeverre zullen en willen wij als mens onze activiteiten steeds meer overdragen aan robots?

Het AgriFoodTech Platform nodigt je in samenwerking met Holland Robotics van harte uit voor een interactieve sessie tijdens de Vision, Robotics & Motion beurs op woensdag 6 juni Veldhoven. Tijdens deze sessie krijg je een kijkje in de keuken van de toepassing van robotisering binnen de Agi & Foodsector en staat de (sociale)impact van robotisering centraal. Aan de hand van verschillende technologie pitches zullen we samen de dialoog voeren over de rol van robotisering in de Agri & Foodsector nu en in de toekomst.

Een van de bevestigde sprekers is Stefan van den Nieuwenhof van Sanders Machinebouw. Dit bedrijf maakt unieke robotica systemen: van stand alone tot aan samenwerkende robots om efficiƫnter, effectiever, duurzamer en anders te kunnen produceren binnen zowel de machinebouw, voedselwerking als op het land of in de kas.

Voor meer informatie en aanmelden:
AgriFoodTech Platform


Publicatiedatum: