Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harnois Industries voegt merken samen

Het begon 55 jaar geleden allemaal met het fabriceren van stalen structuren en sindsdien hebben ze meer dan 20.000 projecten gerealiseerd, wereldwijd tevreden klanten bediend en innovatieve producten gelanceerd. Vorig jaar heeft het Canadese Harnois Industries hun merken uit verschillende markten verenigd en samengevoegd en nu is de lancering van een nieuwe website, die de synergie tussen de afdelingen benadrukt, de volgende stap. 



Variëteit aan markten
"Onze nieuwe website geeft ons de mogelijkheid om onze merken officieel samen te voegen en de nieuwe logo's, die vorig jaar geïntroduceerd zijn, te gebruiken," leggen ze uit. Harnois Industries levert hun stalen structuren met flexibele membranen aan een variëteit aan markten. Voor de tuinbouwindustrie verkopen ze hun producten via het zeer bekende Harnois Greenhouses merk en voor andere markten is MegaDome Buildings de aangewezen afdeling. Daarnaast biedt Agrisys gespecialiseerd agronomisch advies.

Naast dat het de synergie die bestaat tussen de verschillende afdelingen weergeeft, biedt de nieuwe website toekomstige en bestaande klanten van Harnois Industries de mogelijkheid om hun verschillende producten en diensten te bekijken.

"Ook kunnen bezoekers informatie opzoeken over de producten en diensten in de agronomische kassen dankzij onze nieuwe blog."

Voor meer informatie:
Harnois Industries Inc.

Publicatiedatum: