Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Theo Duijvesteijn onderscheiden

Zilveren erepenning voor Westlandse wethouders

Wethouder Theo Duijvesteijn uit Honselersdijk heeft op donderdag 17 mei 2018 de zilveren erepenning van de gemeente Westland ontvangen. Burgemeester Van Ardenne-Van der Hoeven reikte de gemeentelijke onderscheidingen uit tijdens de gezamenlijke afscheidsreceptie van de wethouders uit de bestuursperiode 2014-2018. Naast Duijvesteijn kregen ook Marga de Goeij-van der Klugt en Bram Meijer een onderscheiding.



"Gedurende meer dan 12,5 jaar hebben zij buitengewone inspanningen geleverd en hebben zij zich uitzonderlijk verdienstelijk en veelzijdig ingezet voor de gemeente Westland of één van haar rechtsvoorgangers," laat de Gemeente Westland weten.

World Horti Center
Wethouder Duijvestijn was sinds 2006 wethouder. "'Vanuit portefeuilles als economische zaken, Greenport, duurzaamheid, financiën, belastingen, kennis, innovatie en vestigingsklimaat heeft hij bijgedragen aan versterking van de lokale economie en de realisatie van het World Horti Center. Daarnaast was hij gedurende genoemde periode eerste en tweede locoburgemeester."

De erepenning in zilver wordt toegekend aan personen die zich gedurende ten minste 12,5 jaar, bijzondere omstandigheden daargelaten, uitzonderlijk verdienstelijk en veelzijdig hebben ingezet voor de gehele streek (het Westland), meerdere organisaties/verenigingen op maatschappelijk, cultureel, sportief of economisch gebied.



Publicatiedatum: