Mededelingen

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Beursmaand van start: Special GreenTech

Nog een kleine maand en dan is het weer zover! Van 12 tot en met 14 juni vindt in Amsterdam weer de GreenTech plaats. Tijdens deze internationale tuinbouwbeurs zullen toeleveranciers weer alles uit de kast halen om hun producten aan de glastuinbouwsector te presenteren.

De Special GreenTech staat vanaf vandaag daarom in het teken van standhouders, noviteiten en de evenementen die op de beurs gaan plaatsvinden. De redactie nodigt bedrijven uit om een bericht in te sturen naar info@groentennieuws.nl met daarin wat voor noviteiten er op de beurs gepresenteerd worden.

De artikelen zullen we ook publiceren op onze internationale nieuwsbrief HortiDaily. Een mooie gelegenheid dus om nationaal en internationaal in de aandacht te staan! 

Deze Special is ook een mooie kans om in de aanloop naar de beurs extra in de aandacht te staan met behulp van een banner. Voor 750 euro sta je tot aan de beurs op Groentennieuws goed in de aandacht. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een gerust een e-mail.

Gratis registreren voor GreenTech Amsterdam tot 4 juni
Wie Greentech wil bezoeken, kan zich hier tot 4 juni gratis registreren op. Daarna geldt er online een toegangsprijs van € 40,- incl. btw. Tijdens beursdagen kan er alleen aan de kassa een ticket gekocht worden voor € 70,- incl. btw.

Voor meer informatie:
GreenTech
www.greentech.nl
greentech@rai.nl
Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2018