Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tuinder in Ontario introduceert chocolade paprika

Nu de zomer zich aandient en je mogelijk meer mensen te gast hebt, waarom geen indruk maken met chocolade? En dan bedoelen we chocolade paprika's. Zing! Healthy Foods heeft diverse smaakpaprika's, maar de meest unieke hiervan is wel de Chocolate Bell.

"Het is niet iets dat je elke dag in de schappen ziet," zegt Jordan Kniaziew, hoofd verkoop en marketing bij Zing! Healthy Foods. "We proberen meer mensen warm te maken voor deze variëteit om iets bijzonders aan hun maaltijden en snacks toe te voegen."

"Zing! Healthy Foods gourmet chocolade paprika's zijn opmerkelijk en zoet. Het vruchtvlees is knapperiger en zoeter dan bij een traditionele paprika."

Jordan: "Een paprika die er zo anders uitziet dan de klassieke paprika's moet een uniek smaakprofiel hebben. Deze paprika stelt niet teleur. De zoete smaak en diepe kleur is ideaal voor die avontuurlijke fijnproevers die hun gasten met iets onverwachts willen verrassen."



Contactgegevens:
Jordan Kniaziew 
Zing! Healthy Foods™
Tel: (+1) 226.280.1025
Publicatiedatum: