Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bedrijf geeft tonnen komkommers weg

Freightway Transportation Services in Massillon zat met bijna 20.000 kilo komkommers waar ze niks mee konden. "De lading werd geweigerd vanwege verschuivende dozen tijdens het transport en voedselbanken hebben het geweigerd bij gebrek aan mankracht om het te lossen. Help als je kunt," meldde het bedrijf afgelopen dinsdag op Facebook. "Laat het ons weten als iemand een tas, doos of vrachtwagen wil komen vullen, het zit momenteel in een bewaring van 39 graden."



Het enthousiasme bleek groot. Gisteren plaatste het bedrijf een update: "Hartelijk dank aan Celadon, Faulkner Farms, Fox 8 News, Channel 3 News, BWY, Mission BBQ, Canton Repository, bevriende chauffeurs en collega's die ons hebben geholpen en de vele lokale families die zijn komen helpen. Samen kunnen we geweldige dingen doen. Dat hebben we vandaag bewezen. Met een leger van 10 hebben we ruim 15.000 kilo komkommers kunnen vervoeren en veel mensen in nood kunnen voeden."


Publicatiedatum: