Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Wapengeweld meer dan zat"

Brits duo plakt wortelen over pistolen op filmposter

Richard Shelby, vader, en schoolhoofd Graham Clifford hadden genoeg van het wapenvertoon op de televisiereclames in hun wijk, waar wapengeweld een groot probleem is. Ze hadden met name hun buik vol van de manier waarop tv-zender Sky de serie BulletProof promootte. Het tweetal besloot daarom plaatjes van wortelen en haardrogers over de pistolen op de betreffende billboard te plakken. 
 


Walthamstow wordt de laatste maanden geteisterd door jeugdcriminaliteit. Parlementslid Stella Creasy kon de actie wel waarderen en deelde de foto's van Shelby op sociale media. Op Twitter schreef ze: "Een lokale vader vond dat het promoten van pistolen in een wijk waar wapengeweld een probleem is geen goed idee, dus bedacht wat creatieve alternatieven."

 
Yellowad.co.uk publiceerde Selby's originele Facebookbericht: "Te veel schietincidenten in Londen. Ik ergerde mij aan een poster van Sky in mijn straat en besloot deze wat aan te passen. Ik wil mijn vriend Graham nog bedanken dat hij meehielp." 
Publicatiedatum: