Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Volop bananen bij opening AGF-speciaalzaak in Breda

AGF-speciaalzaak gaat op zoek naar meer traffic

Tholen - De jarenlange ervaring van Johan en Caroline in AGF en streekproducten in hun boerderijwinkel is ingezet voor een mooie uitbreiding met een speciaalzaak in AGF op het winkelcentrum Heusenhout in Breda. "Traffic is nodig om je omzet te kunnen behalen", vertelt Johan. "In dit winkelcentrum komen 12500 klanten per week, dus daar heb ik alle vertrouwen in." In de winkel worden naast groenten en fruit ook streekproducten verkocht, zuivel, vlees, sappen, wijn, kaas en boerderij-ijs."



Het opvallende Don Mario Promo van De Groot van Dommele kwam ook langsrijden om de opening te ondersteunen. Het plaatsen van de herkenbare autootje werd gecombineerd met een scherpe prijsactie met Don Mario Bananen.


Hanneke wordt het gezicht van de winkel met Johan van Johan en Caroline

De winkel in Heusenhout is een bestaande winkel die ze hebben overgenomen. Johan en Caroline hadden al sinds 1998 een boerderijwinkel met groenten en fruit in Wagenberg. "Mijn moeder is er eigenlijk mee begonnen. We zijn van oorsprong tuinders en mijn moeder liep voor iedere krop sla het land op. Tegenwoordig komen de mensen niet meer voor de volle grond sla. De markt en consument is sterk veranderd. Toen wij begonnen, verkochten we grote volumes klasse 2 aan consumenten, vooral zaterdags was het druk. Dan verkochten we pallets vol. Klanten kwamen kisten appelen, peren of sinaasappelen halen. Die verkoop is helemaal verdwenen. De volumes gaan tegenwoordig naar bedrijven, instellingen en kinderdagverblijven. Om klanten naar de winkel te blijven trekken, hebben wij recreatie toegevoegd, een speeltuin en een camping. In de zomer loopt de verkoop wel goed, vooral fruit. Groenten wordt steeds lastiger."

Groenten en Fruit Johan en Caroline
info@johanencaroline.nl
www.johanencaroline.nl


De Groot van Dommele
www.vandommele.nl
info@vandommele.nl