Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
White Paper Challenge van TKI TU, win€ 1.500,-:

Help de Nederlandse tuinbouw mee met innoveren

Welke wereldwijde trends veranderen de Nederlandse tuinbouw? En hoe kan de tuinbouw hiervan profiteren? Deze vragen staan centraal in de White Paper Challenge van TKI TU. Heb jij hier een duidelijk beeld over? Weet jij precies wat de sector moet doen? Doe dan mee! De winnaar wordt beloond met een bedrag van € 1.500.

TKI TU organiseert een White Paper Challenge met als onderwerp de uitdagingen waar de Nederlandse tuinbouwsector voor staat als het gaat om wereldwijde trends die de manier waarop we momenteel opereren veranderen. Sommige megatrends die de sector direct of indirect beïnvloeden zijn milieu (duurzaamheid), veranderde consumentengedrag, tekorten in natuurlijke hulpbronnen, industriële digitalisering (de impact van digitale reuzen, e-commerce), energietransitie en de arbeidsmarkt. Wil de Nederlandse tuinbouwsector zijn toonaangevende positie willen behouden, dan zullen we voortdurend moeten blijven innoveren.

Positionering in de waardeketen
Met de White Paper Challenge roept TKI TU op tot inzicht in noodzakelijke fundamentele veranderingen, die een sleutelrol zullen spelen in de transformatie van de sector. De vraag die we beantwoord willen zien, is hoe de tuinbouwsector kan profiteren van de veranderende eisen, gedrag en behoeften van de consument, en vooral van hoe de sector zichzelf opnieuw moet positioneren in de waardeketen: van productie tot consumptie!

Een essay mag maximaal 10 A4 pagina's lang zijn, en de winnende inzending wordt beloond met een bedrag van € 1.500. Stuur uw bijdrage naar info@tkitu.nl vóór 30 juni 2018.

Klik hier voor meer informatie.

Bron: TKI TU

Publicatiedatum: