Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kees van Dam, Koat:

"Innovatie in de verpakkingsruimte = Voldoen aan de behoefte uit de markt"

Steeds meer teeltbedrijven vermarkten zelf hun producten. Met als gevolg dat er kritisch gekeken moet worden naar het interne logistieke proces. De verpakkingsruimte wordt veelal anders ingericht. Er wordt van productgestuurd verpakken omgeschakeld naar een ordergestuurd verpakkingsproces. Kees van Dam, directeur-eigenaar van Koat: "Dit ordergestuurde proces is een trend die een opmars maakt in deze tijd. Het moment van oogsten wordt eigenlijk losgekoppeld van het moment van verpakken. Marketingtechnisch gezien is dat goed want de producent speelt op die manier met tijd en kwaliteitsaspecten van het product. Het rendement van het teeltbedrijf zal stijgen."



Praktisch gezien worden de buffers in de verpakkingshal gevuld met verschillende producten. Dat verschil kan zitten in verpakking, kwaliteit, ras, enz.

Koat uit Someren produceert en levert systemen voor intern transport en productverwerking in de (inter)nationale glastuinbouw. Op dit moment wordt er een geschikte kandidaat gezocht die verantwoordelijk wordt voor (after)sales in Noord-Amerika.

Voor meer informatie:
Koat B.V.
www.koat.nl
info@koat.nl
Schoolstraat 19
5711 CP Someren

Kees van Dam
Mob: (+31)6 55 358810
Tel: (+31)493 496130
keesvandam@koat.nl