Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Deense teler komt met eerste aardbeien van het jaar

Nu het voorjaarin Denemarken is losgebarsten, is ook het aardbeienseizoen begonnen en net alsvorig jaar zijn ook nu weer de eerste aardbeien in een klein aantal winkels tekoop.

De klant moet ersnel bij zijn, want de eerste oogst is niet omvangrijk en de aardbeien liggenalleen in een aantal filialen van Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brusen, Fakta enIrma, vooral in Kopenhagen en omgeving, maar natuurlijk ook in de SuperBrugsenin Skælskør zelf.

Ook dit jaarheeft tuinderij Hunsballe Grønt bij Skælskør weer de primeur. Ze telen deaardbeien in een moderne kas, die speciaal is toegerust voor de aardbeienteelt.En dankzij het mooie weer van de laatste dagen zijn de eerste aardbeien nugeoogst.

De eerste Deenseaardbeien worden verkocht voor 3,50 euro per 250 gram. De eerste oogst bestaatuit 250 bakjes van 250 gram, die werden verdeeld over tien verschillendewinkels.

Bron: www.slagelse.info

Publicatiedatum: